Feature

Events

Opsæt brugerdefinerede events for Call-to-action og andre særlige funktioner på dit website. Mål hvordan de performer i forhold til hinanden og find den løsning der driver flest konverteringer.

Hvad er en konvertering?

Indenfor digital marketing benytter man begrebet konvertering om en specifik brugerhandling der tager dem til et website eller en app. Denne handling kan være et køb, en indsendelse af en formular, et signup til et nyhedsbrev eller et andet ønsker mål for forretningen bag websitet.

Konverteringer et vigtig tal i digital marketing fordi det repræsenterer et håndgribeligt resultat af virksomhedens bestræbelser på at opnå nye kunder eller salg. Ved at tracke på konverteringer kan virksomheden måle effektiviteten i deres markedsføring. Herunder kampagner og hvordan disse kan optimeres.

Der er flere måder at tracke konverteringer i digital marketing. Blandt andet gennem et web analytics værktøj som PrivacyStats eller Google Analytics. PrivacyStats gør det simpelt at måle på konverteringer med det indbyggede Events-værktøj.

Ved at forstå og analysere konverteringer kan din virksomhed bedre identificere hvilke marketingsindsatser der virker bedst, optimere kampagner og få endnu flere konverteringer over tid.